<
>

Living vibrant, plin de culori puternice

Designul sud-american este o adevărată artă, caracterizat de culori vibrante, lumină, forme din lemn şi mozaicuri. Iar pentru a-l pune în aplicare noi am decis să-ți propunem o culoare care pare mai atipică, dar pe care o poți îmbrățișa ușor.

Această culoare este Roz Fondant 0954R1A(80) și se poate combina foarte bine cu podeaua din pin, nelăcuită, obținând astfel o senzaţie de interior rustic. Alte nuanţe potrivite pentru acest stil sunt roşu intens 0914R(80), bej 1081R5A(91), dar şi verde 1995V7G(60).

Într-un living sud-american se folosesc materiale din natură, cum ar fi stuful, trestia şi pielea pentru tapiserii. Este nelipsită o canapea de dimensiuni medii, cu pături sau perne ţesute ori viu colorate, vase de lut şi diferite lucrări artistice cu model specific sud-american, care reuşesc să însufleţească interiorul.

Un aspect care nu trebuie neglijat este lumina. Ea trebuie sa fie cât mai naturală şi mai puternică, pentru a pune în evidenţă obiectele de mobilier, accesoriile, dar şi culorile foarte vii.

Sfaturi şi idei:
• O lampă atârnată de plafon împrăştie cea mai potrivită lumină
• Poţi înveseli canapeaua cu ajutorul câtorva perne colorate sau spaniole
• Pentru un ansamblu perfect poţi folosi: instrumente muzicale, rame din lemn, covoraşe şi cactuşi în oale de lut.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe