<
>

O bucătărie plină de viaţă

Rolul bucătăriei s-a schimbat de-a lungul timpului. Ea a devenit locul unde multe dintre momentele noastre au loc, de la micul dejun alături de cei dragi, până la clipele de relaxare pe care le avem când gătim.

Dacă vrei ca bucătăria ta să fie una specială, cu o paletă foarte vie de culori, îți recomandăm îndrăznețul stil sud-african.

Pentru acest stil poţi folosi culori precum Roşu Imperial 0915R(70), muştar 0474G4R(80), albastru 1415A(60) dar şi verde 1614A7V(70). Roşul imperial va pune în evidenţă piesele de mobilier oarecum masive, din pin sau stejar, cu model rustic. Mobilierul trebuie să fie extrem de adaptabil, aceeaşi piesă de mobilier îndeplinind mai multe funcţii.

În bucătărie se folosesc diferite oale cu model sud-american, în aceleaşi culori puternice, model în zig-zag şi formă rotundă. Oalele pot fi şi foarte mari, de pamânt, cu brâu, în care poţi păstra plantele din casă. Aceleaşi modele se pot regăsi şi pe prosoapele de bucătărie. De asemenea, poţi folosi mici decoraţiuni, cum ar fi perne colorate pentru scaune, rame de lemn sculptat sau plante suculente precum cactuşii.

Sfaturi şi idei:
• Amenajează un raft plin cu borcane transparente, de diferite forme şi culori, umplute cu condimente.
• Foloseşte vase de lut pictate manual pentru infrumuseţarea rafturilor si a corpurilor de mobilier.
* Specific bucătăriilor sud-americane, sunt plantele. Fie ele în vaze sau la ghiveci, acestea vor da o notă de autenticitate spaţiului decorat.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe