<
>

O cameră la fel de primitoare ca Toscana

culorile acestei combinatii

0011N(95)

Și ce dacă nu ai fost niciodată în Toscana? Articolul nostru te va prinde repede în jocul culorilor și detaliilor care te trimit acolo.

Stilul Toscanei are un echilibru perfect între interior şi exterior, între casă şi natură, o atmosferă caldă, primitoare şi relaxată.

Aceasta este senzaţia pe care ţi-o transmite un dormitor în stil toscan. Idilicul peisaj toscan este inspiraţia pentru această temă de design, caracterizată prin aspectul rustic, tonurile calde de pământ şi mobilierul simplu. Patul tradiţional toscan are tăblia din fier, iar noptiera, din acelaşi material sau din lemn, nu trebuie să lipsească.

Tonurile deschise sau neutre sunt specifice pentru vopsirea pereţilor în regiunea Toscana, prin urmare te încurajăm să foloseşti Griul Agat 0112A5V(90). Albul 0011N(95), alături de nuanţe de albastru intens 1274R8A(70) şi azuriu 1332R9A(80), împreună cu ciocolatiul închis S 7020-Y90R formează paleta recomandată pentru dormitorul italian. Mobila din lemn închis la culoare şi obloanele sunt nelipsite din casele scăldate de soare ale italienilor, iar aşternuturile şi perdelele sunt decorate cu modele din dantelă.

Sfaturi şi idei:
• Paturile baldachin sunt şi ele populare în regiunea toscană. Decorează-le cu un material alb, translucid.
• Pe pereţii goi se pot pune farfurii din ceramică, obiecte decorative din fier forjat sau tablouri în ulei.
* În verile însorite alege perdele uşoare din bumbac, in sau dantelă. Iarna sunt potrivite draperiile din materiale pretenţioase: brocart sau damasc."

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe