Culorile savana recomandate

3, 2, 1... Alb!

Dacă vă aflaţi în toiul amenajării casei şi nu sunteţi încă siguri dacă ar trebui sau nu să optaţi pentru pereţi albi, iată câteva situaţii în care albul este ideal, se potriveşte la fix, ba chiar este cea mai bună alegere .

 

afla mai multe

Secretele albului

Sunt multe şi subiective unghiurile din care poate fi privit albul pereţilor, dar, una dintre calităţile sale incontestabile este rafinamentul pe care îl emană. Albul este, fără doar şi poate, elegant!

afla mai multe

Albul la superlativ

Se întâmplă destul de des ca albul pereţilor să fie privit cu un ochi critic, cu o oarecare neîncredere, dar mai ales perceput ca fiind plictistor, fără “sare şi piper” sau “neterminat”. 

 

afla mai multe

Camera perfectă pentru siesta

Când ai auzit de siestă, în mod sigur te-ai gândit la vacanța din Spania. Măcar la spaionoli, dacă nu la o vacanță. Nu știm dacă cunoști multe despre ea și despre stilul de viață al spaniolilor, dar noi îți putem spune că încăperea cea mai importantă pentru ei este sufrageria. Acolo intâmpină oaspeții.

afla mai multe

Un clasic al camerelor de zi

Creează o impresie epică, încă de la intrare, invocând spiritul altor vremuri prin paternuri şi texturi abundente, podele din lemn masiv şi lumină stratificată.

afla mai multe

Dormitor mistic african

Cultura şi istoria continentului african se regăsesc în decoraţiunea caselor de pretutindeni. Apropierea de natură se răsfrânge asupra stilului african prin culorile folosite, care caracterizează perfect căldura Africii.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe