<
>

Casa ta în nuanţe de roşu

culorile acestei combinatii

ROSU TROPICAL 2 ROSU ANTIC 5 ORANGE CLEMENTIN 1

Stilul contemporan este din ce in ce mai intalnit în decorările exterioare. Acesta imbina elemente din diverse stiluri, creând astfel o combinaţie interesantă si autentica. Dacă asta e ceea ce îți dorești și tu, sfaturile de mai jos te vor ajuta cu siguranta.

În masura in care terenul iti permite, poţi proiecta casa astfel încât să atragă cât mai multă lumină naturală sau opus, să fie foarte racoroasă mai ales în perioada verii. Tencuiala pe care o vei folosi va contribui la variantele propuse mai sus. De regulă, casele deschise la culoare sau cu nuanţe pale vor ieşi în evidenţă mai mult decât cele închise, care se pierd mai usor in peisaj.

Roşu antic 5 poate constitui culoarea perfectă pentru locuinţa ta, o nuanţă calda de roşu ce relaxează şi armonizează cu verdele grădinii. Aceasta se poate combina cu nuanţe accentuate din aceeaşi gamă de culori, precum Roşu Tropical 2 sau o nuanţă ceva mai aprinsă, Orange Clementin 1.

Sfaturi şi sugestii:

• Gardul casei trebuie să conţină elemente cromatice comune cu nuanţele în care este vopsită casa. Chiar dacă gardul este din fier, stâlpii de susţinere ar trebui coloraţi în nuanţele care se regăsesc şi pe casă
• Pentru iluminarea aleilor interioare puteţi folosi lămpi cu baterie solară care se gasesc într-o multitudine de forme şi culori

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe