CONTEMPORAN

CONTEMPORAN

BRITANIC

BRITANIC

FRANȚUZESC

FRANȚUZESC

SCANDINAV

SCANDINAV

ORIENTAL

ORIENTAL

SPANIOL

SPANIOL

AMERICAN

AMERICAN

MEDITERANEAN

MEDITERANEAN

SUD-AMERICAN

SUD-AMERICAN

TOSCAN

TOSCAN

AFRICAN

AFRICAN

CLASIC

CLASIC

ELEGANT

ELEGANT

GLAMOUR

GLAMOUR

EXTRAVAGANT

EXTRAVAGANT

RETRO

RETRO

RUSTIC

RUSTIC

COPII

COPII

NATURAL

NATURAL

CITY

CITY

OFFICE

OFFICE

Stiluri de design

Stilul Modernist

Stilul modernist a promovat noi principii în ceea ce privește spațiul de locuit și uz zilnic. Cu rădăcini în arhitectură și designul german și scandinav, stilul modernist este simplu și cu decor minimal. Este conectat la epoca industrializării și a luat amploare din anii 1920 până în anii 1950. Mișcarea a continuat să crească în popularitate în prima jumătate a secolului al XX-lea și a dat naștere stilurilor modern și postmodern.

afla mai multe

4 modalitati pentru decorarea dormitorului

Descoperă cum poți folosi culorile savana pentru a da viață dormitorului tău.

Ești pregătit să dai un suflu nou dormitorului tău? Dormitorul a căpătat un rol important în vremurile de azi. Într-o lume în care ritmul vieții de zi cu zi este foarte alert, dormitorul a devenit pentru mulți dintre noi o oază de relaxare, unde ne retragem după o zi aglomerată, fiind locul ideal pentru a ne odihni, relaxa și a ne încărca bateriile pentru ziua ce urmează.

afla mai multe

4 moduri în care îți poți transforma bucătăria

Cu toții ne dorim o bucătărie elegantă și stilată care să reflecte personalitatea noastră, iar vopseaua este cea mai la îndemână modalitate de a reîmprospăta aspectul unei încăperi. În cele ce urmează îți vom prezenta patru modalități diferite de a combina culorile din gama savana. Ție ce stil ți se potrivește?

afla mai multe

Creează o atmosferă confortabilă în casa ta

O paletă de culori pentru o casă în care să ne înconjurăm de oamenii și obiectele pe care le iubim – și în care să fim mai buni cu noi înșine. Culorile intense, printre care roșul teracotă și turcoazul accentuat, în combinație cu maro caramel, te ajută să creezi un spațiu cald, confortabil, primitor. Îți aratăm imediat cum.

afla mai multe

Stilul Bohemian

Inspirați de stilul de viață al culturilor nomade, tinerii artiști au dezvoltat o mișcare alternativă care punea accent pe un stil de viață mai relaxat, în concordanță cu idealurile libertății creative și de exprimare. Acest stil și-a găsit loc de exprimare nu doar în artă și vestimentație, ci și în spațiile de locuit și amenajarea acestora.

afla mai multe

Află totul despre stilul minimalist

Stilul minimalist își are rădăcinile în principiul „Less is more” al arhitectului modernist Mies van der Rohe și a luat amploare la finalul secolului al XX-lea, cu intenția de a pune frână excesului și exuberanței ce luau amploare în arhitectură și designul din lumea vestică în acea perioada.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe