Copii

Amenajarea camerei copiilor este o plăcere pentru orice părinte, dar poate fi şi foarte dificilă. Avem câteva sfaturi care să te îndrume.

Relaxare pentru mamică şi bebeluş

Decorarea camerei celui mic este o sarcină pe cât de plăcută şi amuzantă, pe atât de dificilă. Nu ştii ce tematică să alegi, nu ştii exact ce culori să aplici pentru a menţine o stare de mulţumire a bebeluşului şi ce combinaţii de culori să alegi.

afla mai multe

Delicateţe pentru copilul tău

Odată ce fetiţa voastră a crescut şi nu mai trebuie să stea în pătuţul de bebeluş e timpul pentru o schimbare. E timpul pentru să creezi un spațiu care să o ajute pe cea mică să-și dezvolte creativitatea, să-și lărgească personalitatea.  Având aceste lucruri în minte, am adunat câteva sfaturi care te-ar putea ajuta la redecorare.

afla mai multe

Camera de bebe ghiduş

Culoarea încăperii are efect asupra stării copilului. Un bebe care gângureşte fericit are o cameră vie, jucăușă şi odihnitoare, decorată în culori pale şi calde.

afla mai multe

Culoare şi stil în camera copiilor

Designul camerei pentru copii ar trebui să ţină cont de personalitatea copilului, pasiunile lui şi diferitele scopuri în care va fi folosită camera. Copiii petrec foarte mult timp în camerele lor, fie că dorm, învaţă sau se joacă. Poţi să alegi să creezi o cameră cu o tematică anume, sau poţi opta pentru un design clasic, care să satisfacă nevoile copilului tău o perioadă mai îndelungată.

afla mai multe

Entuziasm pentru fetiţe creative

Camera pentru copil trebuie gândită ca un spaţiu de joacă şi descoperiri. Ca o lume care poate să ofere în fiecare zi ceva nou. Fie că este pentru o fetiţă mai mică sau mai mare, spațiul trebuie să fie pe cât posibil vibrant şi spațios sau astfel decorat încât să permită mişcare.

afla mai multe

O combinaţie proaspată!

Testul pentru o cameră de băieţi este simplu. Este reusită dacă băiatului tău îi place să petreacă timpul în ea. Pentru asta trebuie să o faci primitoare şi captivantă pentru o perioadă cât mai indelungată, ceea ce nu e chiar simplu. Vopseşte-o aprins, dar asortat.

afla mai multe

Mix de culoare şi temperament

Cum decorezi camera copiilor deprinde de gusturile lor, negreşit. Poţi totuși să stabileşti nişte puncte de reper, cum ar fi faptul că trebuie să păstreze un anume stil, să aibă elemente care contribuie la un design coerent, să aibă loc suficient pentru depozitare, spaţiu de joacă şi de studiu.

afla mai multe

Unic, optimist, aproape roz

Știm cu toții că există în continuare acest stereotip care spune că în camera unei fetițe rozul trebuie să domine. Unii dintre noi încă îl alegem, alții preferăm o culoare neutră pentru ca mai târziu să personalizeze spațiul în funcție de preferințele celei mici. Nici una nici alta nu este o variantă greșită.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe