<
>

Stilul modern - wenge

Nu mulți au auzit de stilul Wenge, dar probabil știu să-l recunoascsă dintr-o mie. Stilul modern se caracterizează prin funcţionalitate și simplitate. Nuanţa de ciocolată neagră a lemnului wenge, în combinaţie cu accentele metalice, este ideală pentru a da senzația de spațiu larg, modern și confortabil. Îți sună cunoscut?

Acest stil te ajută să transformi orice încăpere într-un spaţiu aerisit, potrivit pentru un dormitor relaxant, un atelier de lucru sau chiar un living dedicat reuniunilor de familie. El trebuie întreținut totuși cu  savana lac pentru lemn, pentru exterior și interior cu Teflon™. Așa vei obține o finisare superlucioasă şi vei protejezi elementele din lemn împotriva petelor și uzurii.

Adaugă accente de culoare prin obiecte decorative care să ofere încăperii un aer vesel, indiferent de anotimp. În amenajările exterioare poţi folosi tonuri închise pentru a contura ceea ce vrei să scoţi în evidenţă, fie că e vorba de ferestre, de obiecte decorative sau de un perete din lemn.
Pentru mobilierul de grădină, îţi recomandăm să combini elemente de lemn în nuanțe mai deschise de nuc, protejate cu savana lac pentru lemn cu Teflon™ incolor,  cu piese în nuanțe de wenge, pentru a se pune reciproc în valoare. Poti completa apoi decorul cu câteva pernuțe pufoase și cu lămpi de iluminat din fier forjat.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe