despre design interior

Ce înseamnă un interior alb

Poate fi un clişeu când spunem că o cameră mică o vopsim în alb pentru că "albul măreşte" şi luminează spatiul. Albul are într-adevăr capacitatea de a mări vizual spațiul, de a reflecta lumina și de a oferi prospețime unui interior.

afla mai multe

Efect tribal

Efectul tribal poate să pară puțin prea dur pentru început. Culorile sale par să fie puțin prea încărcate, dar lasă-ne să-ți spunem mai multe despre el. S-ar putea să te convingem să îl ai și tu acasă.

afla mai multe

Culoarea din şi în decoraţiuni, mobilier şi accesorii

Articolele de inspirație savana își propun să te inspire pentru ca tu să găsești nuanțele potrivite vieții tale. Ele nu îți prezintă ultimele tendințe în materie de design interior, ci îți propun diverse stiluri din care să poți alege pentru ca tu să te simți perfect acasă.

afla mai multe

Tendinţele anului 2011

În anul 2011, la târgurile internaţionale de design, specialiştii în domeniu au prezentat o arie cromatică extraordinar de largă care inspiră și astăzi.
 

afla mai multe

Contrastele cromatice

Am menţionat într-un alt articol două dintre contrastrele cromatice importante, "noţiuni" valoroase pentru orice persoană care-şi doreşte să stăpânească minime cunoştinţe despre culoare.

afla mai multe

Scheme cromatice clasice

Dacă vă doriţi un interior cald, primitor și confortabil, nu ezitaţi să combinaţi nuanţele naturale ale lemnului pentru pardoseală şi mobilier.

CLÁSIC, -Ă, clasici, -ce, adj.: Care concentrează caracteristicile unui lucru, ale unei acţiuni, ale unei situaţii etc.; tipic, caracteristic; care este folosit în mod curent. Procedeu tehnic clasic. Care aparţine clasicismului, privitor la clasicism. - Din fr.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe