Inspiră-te

Cine spune că aburul învinge albul în baie sau bucătărie?

Dacă te-am întreba cum îți recapeți energia după o zi agitată, stresantă și cam frustrantă, credem că sunt șanse mari să ne răspunzi cu scenarii care au loc fie în bucătărie - după ce ți-ai gătit niște comfort food aburind, - fie în baie - cu o cadă plină cu apă fierbinte, în care să dizolvi toată încordarea.

afla mai multe

Roşu foc

Roşul este culoarea cu cea mai lungă lungime de undă. O analogie între aceasta şi funcţiile coordonate, din punct de vedere cromatic, în organism, ne-ar duce la concluzia că lupta cea mai grea a fost dusă tocmai pentru a supravieţui.

afla mai multe

Violetul

Dacă ești o persoană ce preferă culorile îndrăznețe, nuanțele care nu sunt neapărat cuminți, atunci ai nimerit în locul potrivit. Explozia de culoare din această combinație, de la nuanțe de roz deschis (SCS 1022R3A(90)), roz aprins (SCS 1061R3A(90)), până la un mov închis (SCS 1064R3A(60)), dă senzația de optimism, confort și rafinament compozițional.

afla mai multe

Ce înseamnă un interior alb

Poate fi un clişeu când spunem că o cameră mică o vopsim în alb pentru că "albul măreşte" şi luminează spatiul. Albul are într-adevăr capacitatea de a mări vizual spațiul, de a reflecta lumina și de a oferi prospețime unui interior.

afla mai multe

Efect tribal

Efectul tribal poate să pară puțin prea dur pentru început. Culorile sale par să fie puțin prea încărcate, dar lasă-ne să-ți spunem mai multe despre el. S-ar putea să te convingem să îl ai și tu acasă.

afla mai multe

Culoarea în arhitectură

Culoarea a fost utilizată încă din antichitate pentru a "însufleţi" obiectele de arhitectură. Există dovezi istorice care atestă faptul că templele greceşti erau viu colorate, integral, puritatea albului marmurei - astăzi atât de apreciată, fiind bine ascunsă sub straturi robuste de culori primare.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe