Inspiră-te

Cine spune că aburul învinge albul în baie sau bucătărie?

Dacă te-am întreba cum îți recapeți energia după o zi agitată, stresantă și cam frustrantă, credem că sunt șanse mari să ne răspunzi cu scenarii care au loc fie în bucătărie - după ce ți-ai gătit niște comfort food aburind, - fie în baie - cu o cadă plină cu apă fierbinte, în care să dizolvi toată încordarea.

afla mai multe

Stilul Modernist

Stilul modernist a promovat noi principii în ceea ce privește spațiul de locuit și uz zilnic. Cu rădăcini în arhitectură și designul german și scandinav, stilul modernist este simplu și cu decor minimal. Este conectat la epoca industrializării și a luat amploare din anii 1920 până în anii 1950. Mișcarea a continuat să crească în popularitate în prima jumătate a secolului al XX-lea și a dat naștere stilurilor modern și postmodern.

afla mai multe

4 modalitati pentru decorarea dormitorului

Descoperă cum poți folosi culorile savana pentru a da viață dormitorului tău.

Ești pregătit să dai un suflu nou dormitorului tău? Dormitorul a căpătat un rol important în vremurile de azi. Într-o lume în care ritmul vieții de zi cu zi este foarte alert, dormitorul a devenit pentru mulți dintre noi o oază de relaxare, unde ne retragem după o zi aglomerată, fiind locul ideal pentru a ne odihni, relaxa și a ne încărca bateriile pentru ziua ce urmează.

afla mai multe

4 moduri în care îți poți transforma bucătăria

Cu toții ne dorim o bucătărie elegantă și stilată care să reflecte personalitatea noastră, iar vopseaua este cea mai la îndemână modalitate de a reîmprospăta aspectul unei încăperi. În cele ce urmează îți vom prezenta patru modalități diferite de a combina culorile din gama savana. Ție ce stil ți se potrivește?

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe