Sfatul specialistului

Cauți sfaturi de la specialiști pentru a putea renova pe cont propriu? Indiferent dacă proiectul tău de renovare este unul de proporții sau doar înseamnă vopsirea unui perete, aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

Maiestuozitate celestă

Absorbind în noi albastrul, puterile de comunicare şi de creativitate devin viabile, adăugând o nouă dimensiune înţelegerii experienţei noastre de viaţă în această lume.

afla mai multe

Tendinţele anului 2011

În anul 2011, la târgurile internaţionale de design, specialiştii în domeniu au prezentat o arie cromatică extraordinar de largă care inspiră și astăzi.
 

afla mai multe

Contrastele cromatice

Am menţionat într-un alt articol două dintre contrastrele cromatice importante, "noţiuni" valoroase pentru orice persoană care-şi doreşte să stăpânească minime cunoştinţe despre culoare.

afla mai multe

Scheme cromatice clasice

Dacă vă doriţi un interior cald, primitor și confortabil, nu ezitaţi să combinaţi nuanţele naturale ale lemnului pentru pardoseală şi mobilier.

CLÁSIC, -Ă, clasici, -ce, adj.: Care concentrează caracteristicile unui lucru, ale unei acţiuni, ale unei situaţii etc.; tipic, caracteristic; care este folosit în mod curent. Procedeu tehnic clasic. Care aparţine clasicismului, privitor la clasicism. - Din fr.

afla mai multe

Miracolul abundenţei

Culoarea galbenă este asociată soarelui şi focului. Ea sugerează lumina, focul veşnic şi focul intern. Am putea spune că e culoarea generatoare a termoreglării, procesul intern prin care organismul nostru se adaptează la temperatura mediului ambiant.

afla mai multe

Decor, decoraţie şi arhitectură

Cuvântul "decor" iniţiază o bogată familie de cuvinte care îl au ca rădăcina comună, printre care: a decora, decoraţie, decorativ, decorare, etc. care exprimă atât un "ansamblu de obiecte care constituie un cadru", cât şi o acţiune de "înfrumuseţare".

afla mai multe

Crepuscul incediar

În plan fizic, orange-ul are polaritate masculină şi este asociat sexualităţii şi creativităţii din planul material, versus albastrul, care este polaritatea feminină a portocaliului şi induce creativitatea abstractă, literatura, filosofia etc.

afla mai multe

Orange

Acestei culori îi este asociată apa şi toate fluidele din organism. Funcţiile sale specifice sunt legate de problemele sexuale, libido, senzualitate, senzaţiile erotice, plăcerea simţurilor, pasiunea, fidelitatea, fantezia, creativitatea, onoarea în probleme relaţionale, etică, romantismul.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe