Spații pentru ideile tale

Case de vacanţe pentru hiperactivi

Fără îndoială că sunt unele persoane care nu suportă ideea de a nu face nimic. Timpul trebuie să fie umplut cu cât mai multe, iar pauzele de relaxare nu sunt prea folositoare. De aceea, aceste persoane nu prea cred în case de vacanță.
Ei bine, dacă ești una dintre aceste persoane, s-ar putea să-ți arătăm că te înșeli.

afla mai multe

Stilul modern între răceala şi intimitate

Părerile sunt împărțite când vine vorba de stilul modern, ce înseamnă și cum se aplică în casele noastre. Noi am pornit de la câteva idei și le-am extins în speranța că te putem ajuta să-ți dai seama de ce-ți dorești!

afla mai multe

Stilul modern e simplu şi comod

Există, din păcate, foarte multe preconcepţii legate de stilul arhitectural modern. Însuşi denumirea lui îl poate face să pară greu de accesat şi lipsit de comoditate. Dar dacă incercam sa ne indepartam de această imagine, o să descoperim că stilul presupune în primul rând simplitate, bun gust şi spaţiu.

afla mai multe

Case primitoare în culori reci

Stilul modern nu se rezumă doar la combinarea diferitelor tipuri de materiale: sticlă, metal cu caramidă sau beton, ci şi la alegerea culorilor potrivite. Secretul stă în combinaţiile contrastante între culorile închise şi pământii şi cele luminoase şi pale.

afla mai multe

Preferi simplu si eficient?

Stilul contemporan se inspira din viețile noastre de zi cu zi, punând accent pe funcționalitate și spațiu.
Deşi influenţa vine dinspre cotidian către stil arhitectural, se spune că locul în care ne desfăşurăm majoritate activităţilor influenţează modul nostru de a gândi şi de a acţiona.

afla mai multe

Casa ta în nuanţe de roşu

Stilul contemporan este din ce in ce mai intalnit în decorările exterioare. Acesta imbina elemente din diverse stiluri, creând astfel o combinaţie interesantă si autentica. Dacă asta e ceea ce îți dorești și tu, sfaturile de mai jos te vor ajuta cu siguranta.

afla mai multe

Casă pentru reuniuni de familie

Persoanele care aleg să-şi construiască o casă în stil spaniol mediteranean sunt cele care doresc să aducă acasa ceva din atmosfera de vacanţă şi din liniştea ce caracterizează aceste zone. Dacă și tu ești unul dintre cei care vor ca vacanța să le bată la geam, atunci articolul este perfect pentru tine!

afla mai multe

Decorează casa în stil grecesc

Specificul stilului mediteranean este dat de paleta de culori calde pe care o ai la dispoziţie. Principalul motiv pentru care acesta este destul de apreciat constă în asocierea sa cu sentimentele de relaxare şi bună dispoziţie, sentimente specifice vacanței.

afla mai multe

Locuinţa cu aer mediteranean

Dacă vrei să adopți stilul mediteranean întâlnit în Italia, atunci ai nimerit unde trebuie! El este caracterizat de un design lejer, cu pereţi de culoare cât mai deschisă, din ipsos, îmbogăţiţi de culori împrumutate din natură: nuanţe de turcoaz din mare, galben, oranj, roşu intens din strălucirea soarelui şi mov, purpuriu şi albastru din florile specifice zonei (lavanda şi albăstrelele).

afla mai multe

Îti era dor de casa bunicii?

Culorile şi, în general, amintirile din copilărie ne influenţează alegerile şi vizunea asupra viitorului. De multe ori alegem să amenajăm spaţiul de locuit inspirându-ne din nuanțele primilor ani, petrecuți pe prispa bunicilor. Însă este foarte important ca odată ce te-ai hotărât că îţi doreşti o casă tradiţională să ţii cont de sfatul unui specialist pentru a o construi păstrând tendinţele actuale.

afla mai multe

O casă în stil retro

Moda retro presupune reutilizarea unor motive şi chiar a unor concepte cu vechime, din trecut, într-o manieră post-modernistă, integrându-le în trendul actual.Dacă privim într-un sens mai pragmatic, retro presupune găsirea de actualitate şi utilitate în ceeea ce foloseau odată părinţii sau bunicii noştri.

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe