<
>

Clasic

Te-ai gândit să adopți un stil nou pentru căminul tău? Vrei ca atunci când vii acasă acesta să îți ofere o altă stare de spirit decât cea pe care ți-o oferă acum? În acest articol îți propunem un stil care uimește prin eleganță și simplitate. Pentru a crea un astfel de interior îți recomandăm să folosești combinația de culori denumită 'Clasic'.

 

Grena-ul (0974R1A(70)) este o nuanță puternică ce individualizează interiorul și pune în evidență ideea generală a întregii amenajări. În plus, nuanțele de vernil (1595A7V(70)) și tonurile de galben verzui (1971V7G(95)) sporesc contrastul și forța decorului.

Designul special al acestui interior prinde contur și pornește de la culorile pereților, continuând cu abundența pieselor interioare din lemn, cu tipuri variate de finisaj. Cromatica pieselor decorative cu linii elegante și imprimeuri stilizate scoate în evidență unicitatea decorului proaspăt creat.

Mobilierul cu forme geometrice clare și inovatoare personalizează interiorul căminului tău. Un astfel de ambient te duce cu gândul la explozia de culori tari din tablourile foviste. În acest spațiu al contrastelor un colț de relaxare pitoresc constituie refugiul perfect atunci când simți nevoia să evadezi din agitația vieții cotidiene și să te izolezi în intimitatea propriului cămin.

Decorațiunile cu patină în culori puternice și canapelele cu structură din lemn și textile colorate au de asemenea un efect spectaculos. Corpurile de iluminat clasice și covoarele cu motive cromatice diversificate îmbogățesc la rândul lor acest ambient.

 sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe