Retro

Adu veselia anilor '60, '70 chiar în căminul tău modern. Află cum să îmbini cu succes nostalgia vremurilor trecute cu forfota cotidiană.

Recreează atmosfera anilor disco la tine acasă

În ultima perioadă, moda retro a reintrat în stilul nostru de viaţă. Fie că este vorba despre haine sau despre decoraţiuni interioare, stilul retro a luat amploare. Se poartă lucrurile ce aduc aminte de tinerețea părinților noștri și influențe ce ne întorc într-un timp pe care îl recunoaștem chiar dacă nu l-am trăit vreodată.

afla mai multe

Moda anilor 70 se întoarce!

Încearcă să te gândești la ce lucruri ai prin casă pe care le ții de pe vremea alor tăi... Sigur ți-au venit în minte câteva exemple. Există lucruri pe care vrei să le păstrezi pentru totdeauna, fie că e vorba despre accesoriile mamei din tinereţe, pick-up-ul tatălui sau mobila din lemn masiv a bunicilor.

afla mai multe

Inspiraţia e chiar în living-ul tău

A adopta stilul natural pentru una din camerele tale înseamnă a-ţi încânta toate simţurile cu senzaţii de căldură, culoare şi aromă. Inspiraţia pentru un design de interior natural reuşit o poți căpăta printr-o simplă plimbare prin natură. Adu în casa ta câmpul, pădurea, cerul sau oceanul sub formă de texturi, materiale, accesorii.

afla mai multe

Baie retro în culori tari

Moda a revenit! Ce era în trend acum 20-30 de ani începe să fie acum la mare căutare. Pe lângă obiecte de decor şi mobilă, această mişcare s-a simţit şi în gama cromatică a caselor.

afla mai multe

Biroul de acasă - locul ideal pentru idei mărețe

Indiferent cât spaţiu ai la dispoziţie, atâta vreme cât ai un colţ liber, îl poți  transforma într-o insulă de inspiraţie în care să scapi de invazia muncii în perimetrul personal.
Şi cum faci asta? Uneori e nevoie doar de o privire dintr-un alt unghi, un "ce ar fi dacă…".

afla mai multe
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe