DE CE SAVANA?1.savana oferă o foarte buna rezistență ridicată la pătare și murdărie prin gama Ultra Rezist, atât pentru categoria de lavabilă, cât și pentru categoria de lacuri si emailuri.

2.Cu savana, albul rămâne alb pentru o perioadă îndelungată datorită utilizării în fabricarea vopselei a pigmentului alb de titan de la DuPont, cel mai mare producător global de dioxid de titan.

3.savana acoperă mult cu puțin, fiind o vopsea superlavabilă cu randament superior, care permite acoperirea unor suprafețe mari cu o cantitate redusă de produs: 16 mp/litru/strat.

4.Economisești timp și bani datorită puterii superioare de acoperire a vopselei, ce îți permite să redecorezi cu ușurință chiar și suporturile colorate sau închise la culoare.

5.savana este cea mai recomandată vopsea pentru redecorarea locuinței (peste 50% dintre conumatori ne recomandă)*.

6.savana este cel mai cunoscut brand de vopsea din Romania (95% dintre consumatori cunosc savana)*.

7.savana este marca de vopsea preferată a românilor (64% dintre consumatori și 91% dintre meseriași au utilizat savana)*.

8.savana este un “SUPERBRAND” local; această distincție a fost acordată de consumatorii români și este cea mai valoroasă apreciere pe care o poate primi un brand.

9.savana îți pune la dispoziție peste 1000 de nuanțe pe care le poți folosi pentru a decora.

10.www.savanaculoare.ro a fost primul site de inspirație în culoare din Romania și continue să ofere suport pentru decorarea locuinței prin articole relevante.


*Conform Paints Syndicated Brand Tracking Survey 2021
sfaturi
utile

Aici vei găsi o mulțime de sfaturi utile și idei despre ce trebuie să faci când te apuci de treabă.

afla mai multe
de ce
savana?

10 motive pentru care savana este cea mai performantă vopsea din România.

afla mai multe